Reparatie

» Reparatie

Wat heb je nou weer kapot gemaakt?

Supersnel

Ongeveer 75% van alle computerdiagnoses, -reparaties, -onderhoud en -upgrades worden binnen 24 uur afgerond. Een computer is vaak het werkpaard voor de student of werknemer en daarom streeft GeekForce naar een minimale levertijd. Mocht er meer tijd nodig zijn door uitzonderlijke werkdruk of lastige onderdelen, dan hoor je dat onmiddelijk.

Duidelijke prijzen

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. IT bedrijven komen wel eens weg met flinke facturen te smijten zonder overleg of begrijpbare redenen. Bij GeekForce heb je echter meestal een duidelijke vaste prijs. Mocht de prijs vooraf niet bekend zijn, wordt er eerst een diagnose uitgevoerd waarna je een duidelijke indicatie krijgt met minimum- en maximumprijs.

Inclusief garantie

Op reparaties en upgrades met vervangende onderdelen krijg je altijd garantie van 3 tot 12 maanden, duidelijk vermeld op je factuur. GeekForce is een merk-onafhankelijke reparateur dus je kunt hier terecht voor reparaties en onderhoud aan vrijwel alle merkapparaten van Apple tot Acer of zelfs je Huawei MateBook van AliExpress.

Data is heilig

In het kader van privacywaarborging wordt er respectvol omgegaan met persoonlijke bestanden op je apparaat. In de meeste gevallen is een reparatie met behoud van data mogelijk. Jouw data wordt nooit onnodig verwijderd, ingezien of gekopieerd zonder overleg. Voor de meeste handelingen wordt tevens niet gevraagd naar een wachtwoord.