Reparatie

» Reparatie

Wat heb je nou weer kapot gemaakt?

Supersnel

Ongeveer 75% van alle reparaties, upgrades e.d. worden binnen 24 uur afgerond. Een computer is vaak de werkpaard voor de student of werknemer en daarom streeft GeekForce naar een minimale levertijd. Mochten we meer tijd nodig hebben door extreme drukte of specialistische onderdelen, dan hoor je dat direct.

Duidelijke prijzen

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. In de technische dienstverlening komen bedrijven wel eens weg met flinke facturen te smijten zonder overleg. We werken voornamelijk met vaste prijzen. Mocht de prijs niet bekend zijn, voeren we eerst een diagnose uit waarna je een duidelijke indicatie krijgt met minimum- en maximumprijs.

Inclusief garantie

Op fysieke reparaties en upgrades krijg je altijd garantie van 3 tot 12 maanden. We zijn overtuigd van de kwaliteit die we leveren en dat durven we zwart op wit te zetten op je factuur. Als merk-onafhankelijke reparateur werken we met zowel originele als premium replica onderdelen voor alle A-merken van Apple tot Sony.

Data is heilig

Er wordt respectvol en zorgvuldig omgegaan met de bestanden op je apparaat. In de meeste gevallen repareren we computer e.d. met behoud van data. We zullen nooit en te nimmer onnodig data verwijderen, inzien of bewaren nadat je de deur uitloopt. Voor zakelijke cliƫnten zijn we bereid om een data waarborgverklaring te ondertekenen.