Dataherstel Maastricht

Heb je dierbare herinneringen, superbelangrijke spreadsheets of misschien zelfs je cryptokeys toevertrouwt aan je computer en heeft deze de geest gegeven? Schiet niet meteen in paniek, want wij herstellen data uit rokende computers en krakende externe hardeschijven. Neem contact op voor professionele dataherstel van verschillend apparatuur zoals gebroken USB sticks tot defecte iMacs.

Dataherstel vanaf PC of laptop

Is je computer gecrasht of heb je je laptop getrakteerd op een kop koffie? In veel gevallen is de interne hardeschijf nog intact en is het mogelijk om je persoonlijke bestanden te redden. We verwijderen de interne mediadrager en extraheren je bestanden middels een speciale adapter. Mocht er geen fysieke schade of logische schrijffouten staan op de schijf, dan is de procedure vrij eenvoudig en laaggeprijsd. Mocht er wel een vorm van schade aanwezig zijn, krijg je een offerte op basis van de complexiteit van de opdracht.

macbook

Dataherstel van externe hardeschijf

In de meeste gevallen van dataverlies, gaat het om een gesneuvelde externe USB hardeschijf. Meestal zijn het opslagapparatuur van Seagate en Western Digital die ondermaats presteren op levensduur. Defecte externe hardeschijven worden soms niet gedetecteerd en maken eventueel tikkende of piepende geluiden. Laat je externe hardeschijf achter voor een diagnose en krijg een offerte voor het herstellen van je bestanden.