Apple reparatie Maastricht

Bij GeekForce ben je aan het juiste adres voor Apple reparaties in Maastricht en Zuid-Limburg. Met jarenlange ervaring in herstel, onderhoud en upgraden van Apple producten, is GeekForce de Apple specialist van Maastricht geworden.

GeekForce is geen officiele AASP (Apple Authorised Service Provider). Je zou denken dat dat nadelig is, maar dat heeft voornamelijk voordelen. Doordat GeekForce geen regels opgelegd kan worden door Apple, zul je hier fors lagere reparatiekosten betalen en je kunt bij ons ook terecht met je oudere Apple apparaten die bij de Apple Store geweigerd worden. Dit kunnen we allemaal beloven met 3 tot 12 maanden garantie en met gebruik van originele onderdelen.

MacBook reparatie

De MacBook is de notebook / laptop productreeks van Apple. GeekForce heeft veel originele onderdelen op voorraad voor de klassieke Unibody MacBook Pro, de MacBook Pro Retina reeks en de zeer populaire MacBook Air serie of de nieuwere M1 series. Je kunt terecht bij GeekForce voor zowel hardware- als softwareproblemen, zoals: toetsenbordreparatie, touchpadreparatie, accu’s vervangen, MagSafe oplaadpoort vervangen, MacOS opnieuw installeren en meer.

MacBook reparatie
macbook

iMac reparatie

De iMac is de desktop all-in-one productreeks van Apple. Deze prachtige apparaten kunnen met een beetje onderhoud en upgrades, lang meegaan. Als je bijvoorbeeld je oude iMac A1311 / A1312 een tandje sneller wilt maken met een SSD upgrade, of je iets nieuwere iMac A1418 / A1419 wilt voorzien van meer RAM, neem dan gerust contact op met GeekForce en vraag naar de opties.

iMac reparatie

iPhone reparatie

De iPhone is de smartphone van Apple en het juweeltje van het merk. GeekForce beschikt over partnerschappen met leveranciers voor originele schermen (OEM), maar je hebt ook de optie om voor hoge kwaliteit replica (Premium aftermarket) onderdelen te kiezen indien je kosten wilt besparen. Je kunt bij GeekForce ook terecht voor problemen met iCloud of het overzetten van gegevens op je iPhone.

iPhone reparatie
macOS

macOS

GeekForce kent MacOS door en door. Je kunt ondersteuning krijgen voor alle versies zo oud als OS X Leopard (10.5) tot macOS High Sierra (10.13) en ook de recente versies als Big Sur en Monterrey. Laat macOS (opnieuw) installeren, updaten of opschonen.

iCloud

iCloud

iCloud is de cloudservice van Apple en kan enorm handig zijn. Met iCloud kun je via al je apparaten toegang krijgen tot bijvoorbeeld je foto's, documenten en contacten. Je kunt bij GeekForce kan helpen met instellen van iCloud en Find My iPhone / Mac.

Time Machine

Time Machine

Met TimeMachine maak je fysieke backups van je Mac naar een externe harde schijf. TimeMachine hoeft maar één keer correct ingesteld te worden en dan kan de applicatie voor jou automatisch backups maken. GeekForce helpt je TimeMachine te configureren.